Önemli Duyuru !

Tarih: Eylül 25, 2017

 

Değerli kardeşlerim sermayenize saygı göstermeyen sektöre fiyat kırarak zarar veren içimizde ve dışımızda bazı kişiler ne hikmetse  “Servismetre” sisteminin kurulmasından duydukları rahatsızlığa birebir şahit oluyorsunuz. Kurduğumuz “Servismetre” sistemi  fiyat tarifesi  uygulamasına geçiş esnafımız ve firmalarımız lehine bir sistemdir. Sektördeki dengesizlik ve yatırımlarınızın karşılığını almanız neden birilerini rahatsız ediyor !!

Demek oluyor ki Projemiz doğru, yolumuz doğru. Yanlış olduğunu iddia edenlerden birine siz değerli üyemiz şöyle bir cevap veriyor. Firma yetkilisi diyor ki “Ben size daha ucuz cihaz buldum, bu ucuz cihazı takacağız, Odanız sizi kazıklıyor” . Üyemizde diyor ki, “ben odamın ve başkanımın üretmiş olduğu cihazı takacağım, benden kestiğin 2000 TL x 12 AY = 24.000 TL komisyondan kurtulacağım, sen bize yutturamazsın, bizleri kullandığın yeter” diyor.  

Bu üye ve çalışanımızı kutluyorum. Bu duyarlılığınızın artarak devam etmesini ve sizleri yanlışa sürüklemek isteyenlere dur demenizi temenni ediyorum.

SERViSMETRE SiSTEMi mesleğimizin ve sektörümüzün kurtuluşudur.
Saygılarımla.. 

Yön. Kur. Bşk. Sadi AYDIN

 

 

 

Korsan Denetimi Sürüyor
Anket

Servis şoförünüze güveniyor musunuz?

Bursaspor

Bursaspor'a Başarılar Dileriz