Geçici İzin Belgesi

Tarih: Mart 19, 2014

geçici izin belgesiBursa Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız görüşmelerde yaşanan  sıkıntılar dile getirilmiş ve ”S” plakalı servis araçlarının kaza, arıza, onarım veya plaka aktarımları devam ederken taşıma işlerini aksatmadan devam edebilmeleri için 15 günü geçmemek kaydı ile oluşturulan komisyon tarafından izin belgesi alabilmeleri sağlanmıştır.

Siz Esnafımıza Hayırlı Uğurlu Olsun…

İLAN

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINDAN

TAKSİ – DOLMUŞ – MİNİBÜS – SERVİS ARAÇLARI ve ÖZEL TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI

MADDE-1

Bursa Büyükşehir Belediyesi Taksi-Dolmuş-Minibüs ve Servis Araçları ve Özel Toplu Taşıma Araçları Yönetmeliği’nin 16. Maddesine h) fıkrasından sonra gelmek üzere ı) fıkrası eklenmiştir.

Madde 16- Güzergah İzin Belgeleri ile ilgili Ortak Hükümler

ı) Odaya kayıtlı servis araçlarının tamir, bakım, onarım veya plaka aktarımı tamamlanıncaya kadar, bu aracın yerine Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Bursa Servis Aracı İşletmecileri ve Halk Otobüsçüleri Odası’ndan oluşan Komisyon tarafından 15 günü geçmemek kaydıyla Geçici İzin Belgesi verilir.

Talep eden komisyona;

a)      Kaza Raporu veya Servis Arıza Belgesi,

b)      Her iki araca ait Ruhsat Fotokopileri ve Sigorta Poliçeleri

c)      Güzergah bilgileri ve yolcu listeleri ibraz edilmek zorundadır.

Yürürlük

MADDE-2

Bu yönetmelik hükümleri Büyükşehir Belediye Meclisi’nce kabulü ve Belediye ilan tahtasında ve/veya belediyemiz WEB sitesinde yayımlandıktan sonra yürürlüğe girer.

Yürütme

MADDE-3

Bu Yönetmelik Büyükşehir Belediye Başkanı adına, Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülür.

Korsan Denetimi Sürüyor

Servis şoförünüze güveniyor musunuz?

Bursaspor

Bursaspor'a Başarılar Dileriz