Bursa Trafiği Bu Projeyle Nefes Alacak

Tarih: Mart 1, 2014

27.02.2014 165153Oda Başkanımız Sadi  Aydın, Projelerini BTSO’ya Anlattı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’ı ziyaret eden Bursa Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkanı Sadi Aydın mesai saati değişimi konusunda hazırladıkları projeyi anlattı. BTSO’da yeni yönetimle birlikte ciddi bir değişimin yaşandığının da altını çizen Aydın, “Biz bu değişimi yakından takip ediyoruz. Bir Bursalı olarak da yapılanları alkışlıyoruz” şeklinde konuştu. BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ı makamında ziyaret eden Bursa Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkanı Sadi Aydın, trafiğin çok yoğun olması sebebiyle hazırladıkları ‘Mesai Saati Değişimi’ projesini anlattı. Aydın, projenin üretime, eğitime ve ulaşıma herhangi bir olumsuz etki sağlamadan hazırlanmaya çalışıldığını belirtti.
27.02.2014 165208BURSALI OLARAK YAPILANLARI ALKIŞLIYORUZ”
BTSO’nun ekonomiye değer katan kuruluşların başı olduğunu ve yeni yönetimle birlikte ciddi bir değişimin yaşandığını belirten Aydın, “Biz de bu değişimi yakından takip ediyoruz. Bir Bursalı olarak yapılanları alkışlıyoruz. İnşallah tüm katmanlarımız, hem ticaret erbaplarımız, hem sanayici ve işadamlarımız, hem de esnaf teşkilatımız olarak Bursa’da yaşamaktan zevk alacak yeni bir süreç başlasın istiyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Burkay ise Bursa Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkanı Sadi Aydın ile yaptıkları görüşmenin ardından Bursa iş dünyası temsilcileri olarak hazırlanan proje için ellerinden gelen desteği yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Korsan Denetimi Sürüyor

Servis şoförünüze güveniyor musunuz?

Bursaspor

Bursaspor'a Başarılar Dileriz